Hotspot: Jozef Utrecht

Ben je op zoek naar een leuk tentje waar je heerlijk kunt borrelen, maar ook kunt genieten van een goede lunch en lekker diner? Dan ben je bij Jozef aan het juiste adres! Ze zeggen zelf ook wel ‘Kom ‘thuis’ bij Jozef’, en hier kan ik het helemaal in vinden.

Bij binnenkomst merk je meteen wat voor een fijne plek dit is. De inrichting is erg prettig, met comfortabele zithoekjes, hoge- en lage tafels en achterin heb je nog een rustiger plekje waar je ’s middags perfect met je laptop kunt werken. Voor ieder wat wils dus!

De keuken

Bij Jozef gaan ze zoveel mogelijk voor verantwoord. Zo kiezen ze voornamelijk voor verantwoorde opties qua vlees- en visgerechten en worden groenten & fruit seizoensgebonden ingekocht. Ben je benieuwd naar hoe ze dit alles bereiden? Dankzij de open keuken kun je een blik werpen in de keuken en zie je hoe de koks te werk gaan; zeker leuk om eens te zien! Ik heb genoten van een heerlijk avondje samen met een vriendin. We gingen voor warm breekbrood met diverse smeersels vooraf en vervolgens ging ik voor een salade met geitenkaas en groene asperges. Ondanks dat dit een voorgerecht was, vulde het goed. De tonijn schijnt ook een aanrader te zijn, maar daar kan ik zelf niks over zeggen ;). Met behoorlijk wat rode wijn achter de kiezen (die overigens ook heel goed smaakte, Malbec), leek het ons een goed idee om af te sluiten met een kaasplank. 5 verschillende kazen met noten- en vijgenbrood, compote en ingedroogde druiven; ook dit was een succes.

Voor elke gelegenheid

Al met al; Jozef is perfect voor een zondagmiddag, zaterdagochtend ontbijt of lekker diner. Het is er altijd gezellig druk en vooral in de weekenden moet je van tevoren even reserveren. Elke maand hebben ze trouwens verschillende activiteiten, zoals een pubquiz of live muziek. Check hiervoor zeker even hun agenda.

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *