The Avocado Show Amsterdam

Avocado fan? Ga naar The Avocado Show in Amsterdam!

De allermooiste avocado’s hebben ze bij The Avocado Show in Amsterdam. Dat je veel kunt doen met avocado’s wist ik al wel, maar de manier waarop ze daar met avocado’s omgaan, is geweldig. Een heel menu gebaseerd op avo’s; gevuld met hummus, verwerkt in een heerlijke quinoa salade tot een avocadoburger en nog veel meer. They got it all.

The Avocado Show

Laten we beginnen bij het begin. De locatie van The Avocado Show is middenin de Pijp, een levendige buurt waar altijd wel wat te doen is en veel hippe, nieuwe zaakjes hun deuren openen. Met vrolijke avocado’s op de ramen is het restaurant niet te missen. Sowieso niet trouwens, de rij mensen deed al vermoeden dat The Avocado Show zich daar bevond.

Nadat we onze naam op hadden geschreven, werden we vriendelijk verzocht om 45 minuten later terug te komen. Een prima oplossing, want in de tussentijd kun je wat rondwandelen door de Pijp of, zoals wij hebben gedaan, ergens neerploffen voor een goede koffie. Heel social media stond vol met The Avocado Show, dus die rij was dan ook gewoon best begrijpelijk.

45 minuten verder en een tafeltje en de menukaart rijker, begon het kiezen. Met gerechten als avocadoburgers, salades met avocado en goedgevulde avocado bowls was dit best lastig. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de quinoa salade met halloumi en een avocado gevuld met hummus. Een foto zegt meer dan duizend woorden, dus bekijk die maar gewoon. De gerechten worden stuk voor stuk heel mooi opgemaakt met gekleurde bloemetjes en een hap is een echte smaaksensatie in je mond.

The Avocado Show is zeker een aanrader, maar wel voor een keer (of twee, of drie). Dat ligt er maar net aan hoe groot je portemonnee is. Voor een gerecht betaal je al snel tussen de 10 en 15 euro, wat het niet een ‘even snel en lekker lunch’ plekje maakt. Behoorlijk opgehyped, maar als echte avocado liefhebber MOET je het toch wel gezien hebben.

The Avocado Show is open van ’s ochtends vroeg tot 17:00 en meer informatie vind je op hun Facebook pagina.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *