Recepten

Griekse wrap met tzatziki en olijven

Griekse wrap
Bereidingstijd: 20 minuten

Of je deze Griekse wrap nou eet als lunch of hem serveert als hapje op een verjaardag, lekker is hij sowieso! De frisse wrap is gezond en zit vol groenten én smaak. Daarnaast is hij ook snel te maken en kun je hem ook makkelijk meenemen naar je werk of school als je hem inpakt in wat folie. Enjoy!

Wat heb je nodig voor 1 wrap:

  • Bieten wrap van No Fairytales
  • Stuk komkommer van zo’n 10 cm
  • 1 tomaat
  • ½ ui
  • ½ paprika
  • 1 eetlepel Griekse yoghurt
  • 1 kleine teen knoflook
  • Bieslook en oregano
  • Verse olijven
  • Handje rucola
  • Zout en peper

Hoe maak je het:

  1. Begin met de tzatziki, deze moet als hij klaar is namelijk even in de koelkast zodat de smaken goed in kunnen trekken
  2. Snijd het stukje komkommer doormidden en rasp een deel fijn
  3. Hak de knoflook fijn en doe bij de komkommer, samen met wat Griekse yoghurt
  4. Breng de tzatziki op smaak met wat zout en peper
  5. Zet het schaaltje afgedekt in de koelkast voor zo’n 15 minuten
  6. Ondertussen kun je de tomaat, paprika, komkommer, ui en olijven klein snijden
  7. Als de tzatziki klaar is, kun je de wrap hiermee besmeren
  8. Leg vervolgens de gesneden groenten, rucola en olijven erop en vouw de wrap dicht

Snijd hem in kleine stukjes om als borrelhapje te serveren of eet hem lekker op als lunch. Smakelijk!

Zin in een andere wrap? Wat dacht je bijvoorbeeld van een wrap met spinazie, avocado en pompoen-worteldip of eentje met falafel en pittige hummus?

You Might Also Like

Geen Reacties

Laat een Bericht Achter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang 1 x per maand de nieuwsbrief van Bordvol - vol met het laatste nieuws en de lekkerste recepten.